Ik Raid åkte till Frölundaborg, sent en kall torsdag i januari, med vetskapen om att det kommer bli en tuff och svår match med mycket fart från motståndarna.
Den som kanske inte fattat det till fullo är undertecknad som efter bara 2 sekunder på isen missbedömde en situation och gick på puck istället för kropp och åkte därför in i sargen med knät först. Återkom inte till spel.

Ik Raid hängde med bra och spelade väldigt smart, enkelt och stabilt och var det laget som fick in första pucken i mål. Det var Patrik “Berra” Bergqvist som lyckades med detta och första perioden kan nog vara Raids bästa denna säsong.

Andra perioden började med ännu ett snabbt Raidmål. Denna gång kapten Jonas Hansen. Passning från Tobias Linnaro.
Länge såg det ut som att Raid skulle kunna skrälla på bortaplan men hemmalagets hårda, stundtals fula, spel satte Ik Raid ur spel. Utvisningar och stök framför eget mål ledde till reducering 14:56. Kvitteringen kom 17:29. Sedan hade Raid ett par mållägen men det var ändå Herrings som kunde få in segermålet med endast 2 sekunder kvar.

Surt!!!! Sur strömming!!